- Purmo Compact H 600 - Purmo Compact H 300 - Purmo Compact H 450 - Purmo Compact H 500 - Purmo Compact H 900 - Purmo Compact 21s
- Purmo Compact Ventil H 200 - Purmo Compact Ventil H 300 - Purmo Compact Ventil H 450 - Purmo Compact Ventil H 500 - Purmo Compact Ventil H 600 - Purmo Compact Ventil H 900 - Purmo Compact Ventil M - Purmo Compact Ventil 21s
- Purmo Plan Compact FC - Purmo Plan Ventil Compact FCV
- Purmo RAMO Compact - Purmo RAMO Ventil Compact - Purmo KOS H - Purmo FARO H
- Purmo Compact Vertical - Purmo KOS V - Purmo FARO V - Purmo PAROS V - Purmo TINOS V
- Purmo SANTORINI - Purmo SANTORINI C - Purmo BANGA - Purmo BANGA CROMAT - Purmo JAVA - Purmo MUNA - Purmo ELATO - Purmo APOLIMA - Purmo RATEA - Purmo ANAFI - Purmo IMIA
- Purmo Hygiene
- Teava Purmo PexPenta - Termoreglare pardoseala - Izolatie si accesorii
- Purmo Aquilo FMK H90 - Purmo Aquilo FMK H110 - Purmo Aquilo FMK H140 - Purmo Aquilo F1P - Purmo Aquilo F2C - Purmo Aquilo F4C - Purmo Aquilo F1T - Accesorii montaj convectori Aquilo
- Grile tip PMO din FAG cu latimea 180 - Grile tip PMO din FAG cu latimea 260 - Grile tip PMO din FAG cu latimea 290 - Grile tip PMO din STEJAR cu latimea 180 - Grile tip PMO din STEJAR cu latimea 260 - Grile tip PMO din STEJAR cu latimea 290 - Grile tip PMO din STEJAR lacuit cu latimea 180 - Grile tip PMO din STEJAR lacuit cu latimea 260 - Grile tip PMO din STEJAR lacuit cu latimea 290 - Grile tip PMO din ALUMINIU cu latimea 180 - Grile tip PMO din ALUMINIU cu latimea 260 - Grile tip PMO din ALUMINIU cu latimea 290
- Purmo Aura Bench - Purmo Aura Confort - Purmo Aura Basic

Master 6 zone TempCo Connect 6M RF web


Cod produs: FAW3R2CDM0603000

560.00 lei (tva inclus)
Cantitate:
Produsul a fost adaugat in cosul de cumparaturi


Master 6 zone TempCo Connect 6M RF web

» Continua cumparaturile

Finalizeaza comanda
Detalii telefonic la: 0720 242 626
Detalii produs Master 6 zone TempCo Connect 6M RF web:

Modul de receptie Master 6 zone TempCo Connect 6M, E3, RF web (wireless) cu montaj in cutia distribuitorului. Comunica cu controlerul Touch E3 si este prevazut cu antena RF in interiorul modulului, LED-uri care indica functionarea celor 6 zone, a pompei si al regimului de incalzire, poate comanda pompa distribuitorului dar si a centralei termice (prin fir).

Pot fi conectate 6 zone de incalzire (respectiv 6 termostate si pana la 24 servomotoare), iar optional, un modul de extensie cu 4 zone, module de comanda pentru pompa pentru ACM, amplificator de semnal RF, pentru locuintele cu mai mult de doua nivele unde semnalul standard nu este suficient.
Pentru a putea comanda centrala RF ( fara fir ) este necesara achizitia modul Temp Co Connect 1M, RF Web.

Ca alternativa la solutiile prin cablu, TempCo RF asigura controlul wireless al temperaturii aerului. Reprezinta solutia perfecta pentru modernizarea sistemelor de incalzire existente, deoarece nu necesita cabluri electrice de distributie pentru a conecta termostatul la panoul de automatizare. Termostatele TempCo RF sunt folosite pentru a monitoriza continuu temperatura (aerului si/sau la nivelul pardoselei), precum si pentru a permite modificarea setarilor de catre utilizator. Termostatul comunica prin unde radio cu receptoarele panoului de automatizare prin trimiterea unui impuls scurt la fiecare 10 minute.

Modul Temp Co Connect 1M, RF web - modul de receptie 1 canal RF, cu comanda catre cazan sau alta componenta din instalatie, iesire comanda contact liber de potential, releu de comanda 10A, comunicare bidirectionala, RF

Alte componente optionale ale sistemului PURMO SMART WEB:

Controler Touch Programabil, RF web -
modul cu ecran tactil, color, pentru interconectare prin unde radio a capetelor termostatice si a modulelor RF. Posibilitate de comunicare WiFi cu router pentru acces la internet. Are functie de management pentru toate termostatele si modulele RF conectate in sistem, insumand un numar maxim de 40 de componente. Are posibilitate de montaj ori pe perete in doza de aparataj cu alimentare 230V sau, cu ajutorul suportului inclus in pachet, in pozitie libera cu stativ, cu alimentare 5V prin adaptor USB.

Termostat Temp Co Digital, RF web (wireless) cu montaj in orice incapere, alimentare baterii (2xAAA 1,5V), ecran LCD iluminat, posibilitate conectare senzor de sapa cu limitare inferioara si superioara, montaj liber cu stativ incorporat sau pe perete cu suport incorporat.

Modul Temp Co Cool, RF web - modul incalzire sau racire, are rolul de a transforma instalatia de automatizare doar incalzire in una cu functie dubla, incalzire sau racire. Alimentare 230, posibilitate de comanda pompa circulatie, sursa agent termic cald si sursa agent racire (pompa de caldura reversibila sau cazan/chiller), si comanda dezumidificator comunicare RF bidirectionala

Modul Temp Co Slave 4S, web
- modul de extindere pentru inca 4 termostate suplimentare pentru un distribuitor, alimentare 230V, comunicare bidirectionala RF.

Modul Temp Co Connect 1M
contact 230V E3, RF web - modul de receptie 1 canal RF, cu comanda catre consumator electric (pompa), iesire comanda 230V ac, releu de comanda 10A, comunicare bidirectionala, RF

Antena - cu functie de amplificator semnal, pentru cazurile in care distanta dintre module este prea mare sau exista elemente de ecranaj radio, comunicare RF, alimentare 5V cc via USB.

Senzor de temperatura in sapa (optional) - senzor NTC 10 kΩ la 25°C cu cablu cu lungimea de 3m. Montaj in tub de protectie in sapa. Ajuta la activarea si reglarea limitarilor inferioara si superioara pe temperatura din sapa.

Cap termostatic RF (wireless)
- cu functie de comanda, destinat montajului pe ventilul termostatic al radiatoarelor. Alimentare pe baterii (2xAA 1,5V), comunicare bidirectionala cu modul central E3, prin unde radio (RF). Conexiunea pe ventilul radiatorului, se face cu adaptor furnizat in pachet, pt M28 sau M30. Este echipat cu 5 butoane de parametrizare si cu ecran LCD.
actuator termic - Normal Inchis (NC), alimentare 230V, consum 2W, capsulat, lungime 1m cablu 2×0,75mm². Se monteaza pe fiecare circuit de incalzire prin pardoseala.

Toate aceste componente se pot interconecta intr-un sistem de automatizare si control complex al temperaturilor din incaperi, indiferent de sistemul de incalzire ales, prin pardoseala sau cu radiatoare, si suplimentar ofera posibilitatea controlului unor aparate electrice din casa. Controlul se poate face de pe ecranul modului central E3, sau prin intermediul internetului de pe calculator, telefon inteligent sau tableta, descarcad aplicatia Clever Touch Gen.2 , disponibila pentru IOS ( Apple Store ) sau Android ( Google Play Store ).

10ani garantie de la Purmo


Condiţii de garanţie pentru radiatoare panou din oţel marca PURMO

1. Radiatoarele panou PURMO sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).

2. Firma Rettig Heating Sp. z o.o. /rom. S.R.L./ cu sediul în Rybnik, str. Przemysłowa (numită în continuare Garant) acordă pe teritoriul Uniunii Europene o garanţie de 10 ani (calculând din ziua achiziţiei) pentru radiatoarele panou PURMO montate în instalaţii de încălzire centrală, însă nu mai mult decât 11 ani, calculând de la data de producţie amplasată pe radiator. Garanţia de 10 ani se referă la radiatoarele fabricate începând cu 06.03.2007.

3. În garanţie sunt cuprinse radiatoarele montate în instalaţii de încălzire centrală:
· în sistem închis cu vas de expansiune cu membrană;
· alimentate de la o sursă de căldură cu schimbător de căldură, de la sală de cazane, de la o pompă de căldură;
· executate din ţevi negre din oţel, ţevi din cupru sau din materiale sintetice cu barieră antidifuzie;
· echipate cu guri de aerisire locale (nu sunt admise sistemele reţelei centrale de aerisire);
· care încălzesc locuinţe, birouri, încăperi de prestare a serviciilor şi altele în care nu există acţiunea corozivă şi dăunătoare a substanţelor din aer şi, în special, în care nu există umezirea permanentă sau periodică a suprafeţei radiatorului.
Se admite montarea radiatoarelor panou PURMO în instalaţii cu dimensiuni mici ale sistemului deschis (până la o putere de 25 kW) cu condiţia utilizării în acele instalaţii a inhibitorilor de coroziune admişi spre utilizare. Pe perioada garanţiei radiatoarele şi elementele acestora, în care au fost depistate defecte care rezultă din vina producătorului şi care au fost anunţate nu mai târziu decât la 1 lună de la depistare, vor fi reparate şi dacă acest lucru va fi imposibil, vor fi înlocuite cu unele noi, fără defecte.

4. Baza pentru obţinerea garanţiei o constituie:
· posedarea unui document de achiziţie, adică posedarea facturii de achiziţie a radiatoarelor,
· montarea radiatoarelor în instalaţia de încălzire centrală în conformitate cu normele tehnice naţionale şi în conformitate cu normele citate în acestea.
· respectarea indicaţiilor Garantului cuprinse în „Condiţii de utilizare a radiatoarelor panou PURMO”.


5. Presiunea de lucru în instalaţii de încălzire centrală cu radiatoarele panou PURMO nu poate depăşi 10 bari (6 bari pentru radiatoarele Vertical), iar temperatura maximă de lucru - 110°C. În clădiri înalte şi în clădiri de tipul zgârie nori trebuie să fie aplicată împărţirea instalaţiei în zone. Verificarea etanşeităţii instalaţiei trebuie să fie efectuată la o presiune de probă egală cu presiunea de lucru în instalaţia dată plus 2 bari, însă nu mai puţin decât 4 bari. Presiunea maximă admisă în timpul verificării etanşeităţii instalaţiei este de 12 bari (8 bari pentru radiatoarele Vertical).

6. Garanţia nu cuprinde radiatoarele montate:
· într-o instalaţie de încălzire centrală care va fi conectată la o reţea de căldură de temperatură înaltă, printr-un hidroelevator sau printr-un nod cu amestec pompă;
· în piscine, spălătorii auto, spălătorii, abatoare, toalete publice, băi şi alte încăperi în care există acţiunea corozivă dăunătoare a substanţelor conţinute în aer, precum şi umezirea permanentă sau periodică a suprafeţei radiatorului – acest lucru nu se referă la radiatoarele acoperite cu zinc, în versiunea cu o protecţie anticorozivă suplimentară, pentru care garanţia este de 6 ani, însă nu mai mult decât 7 ani de la data de fabricaţie;
· într-o instalaţie de încălzire centrală care va fi conectată în mod permanent la o reţea cu apă fără aplicarea armaturii de protecţie împotriva curgerii de retur, aşa numită anticontaminare;
· într-o instalaţie de încălzire centrală care va fi golită de apă mai des şi pentru o perioadă mai lungă decât cea prevăzută de cerinţele indispensabile de exploatare;
· în instalaţii cu abur;
· într-o instalaţie de încălzire centrală în care vor fi depăşite valorile admise ale celor mai importanţi indicatori de calitate a apei, adică:
· conţinutul sumar al ionilor de clorură şi sulfat nu poate fi mai mare decât 150 mg/l (pentru instalaţii din ţevi de cupru nu mai mult decât 50 mg/l),
· conţinutul de oxigen nu trebuie să fie mai mare decât 0.1 mg/l,
· reacţia pH a apei trebuie să fie în limita de 8.0 ÷ 9.5,
· duritatea generală nu trebuie să fie mai mare decât 4.0 mval/l.

7. Garanţia nu cuprinde deteriorările radiatoarelor şi echipamentului acestora (suspensii, scuturi de protecţie) care rezultă din folosirea, depozitarea şi transportarea necorespunzătoare, precum şi din utilizarea produsului neconformă cu destinaţia acestuia. Acest lucru se referă în mod special la radiatoarele:
· depozitate în aer liber înainte de instalare,
· deteriorate mecanic,
· impurificate în interior cu corpuri solide sau cu lichide dăunătoare,
· deformate din cauza presiunii de probă sau presiunii statice prea înalte din instalaţie,
· deformate ca urmare a îngheţării instalaţiei.
· deteriorate mecanic din cauza unei însărcinări inadmisibile care rezultă, de ex., din faptul că o persoană se aşează sau se urcă pe acesta.

8. Radiatoarele trebuie să fie montate fără scoaterea acestora din ambalajul individual de fabricaţie. Respectivul ambalaj trebuie să rămână pe radiator chiar dacă instalaţia de încălzire centrală este pornită pentru a încălzi clădirea în timpul lucrărilor de finisare sau pentru uscarea clădirii. Se recomandă ca ambalajul să fie scos de către utilizatorul încăperii după terminarea tuturor lucrărilor de finisare. Din motive de igienă radiatoarele necesită o curăţare periodică. În acest scop se cere utilizarea unor materiale moi şi delicate care eventual sunt uşor umezite cu apă. Pentru curăţarea radiatoarelor este interzisă utilizarea unor agenţi de curăţare agresivi sau caustici (solvenţi, agenţi cu conţinut de clor). Radiatoarele panou nu pot fi utilizate pentru uscarea unor obiecte ude sau umede care sunt puse pe radiator. Reclamaţiile depuse pentru deteriorarea stratului de lac cauzată de utilizarea şi conservarea necorespunzătoare nu vor fi luate în considerare.

9. Se interzice golirea de apă a instalaţiei întregi sau a unei părţi a acesteia şi lăsarea instalaţiei în această stare. Acest lucru se referă, de asemenea, la instalaţii noi supuse unor probe de etanşeitate. Dacă este necesară golirea instalaţiei, de ex. din cauza renovării sau conservării, apa trebuie să fie evacuată numai din acea parte a instalaţiei în care acest lucru este necesar. După executarea lucrărilor, instalaţia golită trebuie să fie imediat umplută cu apă. Cantitatea de apă folosită la umplerea şi la suplimentarea instalaţiei de încălzire centrală trebuie să fie controlată, de ex. cu ajutorul unui apometru.

10. Produsul este cuprins în garanţie cu condiţia că acesta nu a fost reparat sau modificat de către cumpărător sau de către terţe persoane fără acordul Garantului.

11. În cazul apariţiei unor defecte în perioada de garanţie are loc iniţierea procedurii de garanţie prin anunţarea defectului către Vânzător, pe un formular special, cu descriere detaliată a defectului apărut şi cu prezentarea tuturor datelor cerute în formular. Vânzătorul primeşte cererea de reclamaţie şi o trimite către Garant printr-o scrisoare recomandată, fax sau mail în termen de 24 de ore de la primirea acesteia. În cazul trimiterii unui formular cu date incomplete care fac imposibilă soluţionarea reclamaţiei, acesta va fi înapoiat de către Garant cu scopul de a completa datele. La formular trebuie să fie ataşată factura de achiziţie sau o copie xerox a acesteia. În cazuri speciale Garantul poate cere completarea cererii de reclamaţie cu o documentaţie fotografică, prin care se prezintă obiectul cererii de reclamaţie. Garantul este obligat să răspundă la cererea de reclamaţie în formă scrisă în termen de 14 zile de la data primirii cererii, începând din data primirii formularului complet de reclamaţie.

12. Pentru a soluţiona reclamaţia Garantul inspectează produsul reclamat la locul montării radiatorului sau într-un alt loc indicat de acesta. Dacă cererea de reclamaţie se referă la un defect care are caracter de deteriorare mecanică, până la momentul inspectării trebuie să păstraţi ambalajul original în care radiatorul a fost furnizat. În cazul soluţionării pozitive a garanţiei, Garantul se obligă că, în termen de 14 zile de la data aprobării acesteia va repara sau va înlocui acele părţi ale produsului care au fost considerate a fi defecte din cauza producţiei incorecte sau din cauza unor defecte de material, respectiv, se obligă la înlocuirea întregului radiator cu unul fără defecte. În cazuri speciale (de ex.: când înlocuirea radiatorului necesită aducerea acestuia din străinătate)

13. Garantul îşi rezervă dreptul de a prelungi termenul de realizare a reclamaţiei aprobate peste termenul stabilit de 14 zile. În cazul unor defecte care nu influenţează funcţionalitatea radiatorului, Garantul poate, de asemenea, să propună o reducere de preţ. În cazul reclamaţiei unui produs care nu mai este fabricat, Garantul va propune clientului un produs cu parametrii care corespund cu radiatorul reclamat, respectiv, va propune rambursarea contravalorii acestuia din ziua achiziţiei. Garantul nu furnizează radiatoarele înlocuitoare pe perioada soluţionării garanţiei. Garantul îşi rezervă dreptul de a alege modul de soluţionare a garanţiei. În cazul acceptării reclamaţiei pentru un radiator cu opţiunea înlocuirii acestuia cu unul nou, operaţiunile de montare vor fi efectuate de către un angajat al unui service autorizat al mărcii Purmo. Dacă montarea radiatorului înlocuit va fi îngreunată, de ex. în cazul lipsei robineţilor (vanelor) care facilitează deconectarea radiatorului de la instalaţie, angajatul de service poate refuza demontarea radiatorului vechi şi montarea radiatorului nou, lăsând însă radiatorul nou la client. În astfel de cazuri pretenţiile cuprinse în reclamaţie sunt considerate a fi îndeplinite de către Garant. Perioada de garanţie se va prelungi cu perioada de efectuare a reparaţiei, calculând de la data furnizării produsului la Garant până la data reparaţiei, iar în cazul înlocuirii radiatorului cu unul nou, perioada de garanţie se socoteşte de la început. Garantul îşi rezervă dreptul de a efectua modificările produselor sale fără anunţare prealabilă cu condiţia că aceste modificări nu vor cuprinde nici un fel de detalii tehnice care influenţează alegerea radiatorului.

14. Prezentele condiţii de garanţie pentru marfa vândută nu exclud, nu limitează şi nu suspendă drepturile cumpărătorului care rezultă din neconformitatea mărfii cu contract, în conformitate cu legea din data de 27.07.2002 privind condiţiile speciale de vânzare către consumator precum şi privind modificarea Codului civil (M. O. din 2002, nr. 141, poz. 1176). Condiţiie de garanţie în forma de faţă devin obligatorii din data de 01.07.2013.