- Purmo Compact H 600 - Purmo Compact H 300 - Purmo Compact H 450 - Purmo Compact H 500 - Purmo Compact H 900 - Purmo Compact 21s
- Purmo Compact Ventil H 200 - Purmo Compact Ventil H 300 - Purmo Compact Ventil H 450 - Purmo Compact Ventil H 500 - Purmo Compact Ventil H 600 - Purmo Compact Ventil H 900 - Purmo Compact Ventil M - Purmo Compact Ventil 21s
- Purmo Plan Compact FC - Purmo Plan Ventil Compact FCV
- Purmo RAMO Compact - Purmo RAMO Ventil Compact - Purmo KOS H - Purmo FARO H
- Purmo Compact Vertical - Purmo KOS V - Purmo PAROS V - Purmo TINOS V - Purmo FARO V
- Purmo SANTORINI - Purmo SANTORINI C - Purmo BANGA - Purmo BANGA CROMAT - Purmo JAVA - Purmo MUNA - Purmo ELATO - Purmo APOLIMA - Purmo RATEA - Purmo ANAFI - Purmo IMIA
- Purmo Hygiene
- Termoreglare pardoseala - Robineti calorifere
- Purmo Aquilo FMK H90 - Purmo Aquilo FMK H110 - Purmo Aquilo FMK H140 - Purmo Aquilo F1P - Purmo Aquilo F2C - Purmo Aquilo F4C - Purmo Aquilo F1T
- Grile tip PMO din FAG cu latimea 180 - Grile tip PMO din FAG cu latimea 260 - Grile tip PMO din ALUMINIU cu latimea 180 - Grile tip PMO din ALUMINIU cu latimea 260 - Grile tip PMO din STEJAR cu latimea 180 - Grile tip PMO din STEJAR cu latimea 260 - Grile tip PMO din STEJAR lacuit cu latimea 180 - Grile tip PMO din STEJAR lacuit cu latimea 260
- Purmo Aura Bench - Purmo Aura Confort - Purmo Aura Basic


Cum cumpar ?Comanda pe site:
Pentru a comanda pe site-ul MagazinPurmo.ro
Comenzile on-line sunt prioritare.

- Va creeati "CONT NOU" ,folosind o adresa de e-mail valida. Daca aveti deja cont creeat, va rugam ca inaintea efectuari unei comenzi, sa va AUTENTIFICATI si sa actualizati, daca este cazul, atat datele dumneavoastra de contact, cat si adresa de livrare.
- Alegeti produsul dorit, apoi faceti click pe simbolul "Cumpara". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi. Imediat dupa incheierea unei sesiuni de cumparaturi ve-ti primi pe mail o Factura Proforma, generata automat.
Comanda telefonica:
Pentru comanda telefonica sunati,intre orele 9:00 - 17:30 de LUNI pana VINERI la numarul de telefon: 0720 242 626.
Modalitati de plata:
- numerar,la sediul nostru.
- numerar,in momentul receptionarii marfurilor la domiciliul dvs.
- la ridicarea produselor din showroom-ul nostru puteti plati cu card bancar emis sub sigla MasterCard sau VISA prin intermediul POS-ului.
- virament bancar (ordin de plata). Pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa solicitati, suplimentar trimiterea unei facturii proforme, diferita de cea generata de sistem. In aceasta varianta, livrarea marfurilor se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. BIANCO SMART SRL.
Modalitati livrare:

Livrare la domiciliul clientului este considerata pana in fata casei , respectiv , intrarea in bloc.

-Livrarile la domiciliu sunt efectuate cu flota proprie, prin firme partenere, sau prin firme de curierat, gratuit  sau contra cost,in functie de valoarea comenzii si distanta de livrare.
-Produsele livrate va sunt inmanate in ambalajul original al producatorului ,si sunt insotite de FACTURA FISCALA si CERTIFICAT DE GARANTIE.

MagazinPurmo.ro - efectueaza livrari din depozitul propriu, de LUNI pana VINERI, intre orele 9:00 - 17:00 .
Livrarea prin curier - se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid - Fan Courier in 1-2 zile lucratoare in orasele mari, cu livrarea coletului la adresa dorita de dumneavoastra, sau cu posibilitatea de a le ridica de la sediul firmei de curierat rapid.
 RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZITIONATE DE PERSOANE FIZICE in urma contractelor la distanta:
Pentru a exista dovada faptului ca este un "contract la distanta" este absolut necesara existenta unei comanzi on-line.
In lipsa unui contract scris, incheierea contractului este considerata in momentul emiterii facturii in urma comenzii directe efectuata pe site.

Atenție!

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită.
Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii initiale, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. 
„Va trebui să suportați costul direct al returnării bunurilor”
Vom efectua aceasta rambursare folosind aceasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Returnarea produselor trebuie facuta fara  întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise retur înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Pentru a informa BIANCO SMART SRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul trebuie sa completeze formularul de returnare produs.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati :

SC BIANCO SMART SRL, str. LANARIEI nr.93-95, sector 4, Bucuresti, Tel. 0720.242.626, E-mail: contact@magazinpurmo.ro , cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta sau e-mail care sa cuprinda urmatoarele informatii:
Nume complet ( conform facturii de achizitie )
Adresa email: ................
Numar de telefon: ..................
Numar factura: ................
Numar comanda: .................
Data receptionarii produsului: ..................
Data solicitarii retragerii: .................
Denumire produsului de returnat: ................

Starea produsului:
- sigilat
- urme de utilizare
- defecte estetice
- alte mentiuni

Mod de solutionare:
- inlocuire
- returnarea banilor

Dacă folosiți această opțiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil (de exemplu prin e-mail), confirmarea de primire a cererii de retragere.”
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.

NU POT FI RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:

- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi.
- Produse care nu respecta termenii certificatului de garantie.
- Produse care au fost montate sau utilizate  in instalatiile termice & climatizare.
- Produse ce au fost comandate pe baza de Comanda Speciala in urma achitarii unui avans.                   
- Produse ce au fost aduse de prestator conform specificaţiilor clientului.
- Sisteme termice ( pachete de produse) ce au  fost distinct personalizate la cererea consumatorului.
- Produse ce au fost comandate de la punctul de lucru BIANCO SMART SRL ( Bucuresti, sector 4, str. Lanariei 93-95 ).
- Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute.
- Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati.
- Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de cumparator.
- Servicii de consultanta sau de montaj a echipamentelor achizitionate.
- Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie (nu defecte cauzate de utilizator, care contravin termeniilor de garantie) in termen de 48 de ore de la receptie vor fi inlocuite (fara alte costuri - in limita stocului disponibil si cu conditia ca produsul sa fie pachet complet exact ca in momentul livrarii). In cazul in care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garnatie, conform legii 449/2003.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.

Clientii - persoane juridice, PFA, asociatii, sau orice alta forma de organizare, ce poseda Cod de Inregistrare Fiscala NU beneficiaza de optiunea de returnare a produselor !

 Pentru informatii suplimentare puteti accesa link-ul Europa.eu:

http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/shopping-abroad/returning-unwanted-goods/index_ro.htm