NOUL CONCEPT DE CULOARE PENTRU CORPURILE DE INCALZIRE


In vremea contemporana este mai important ca niciodata ca forma inovativa a suprafetei, conforma trend-ului, sa fie insotita de o culoare armonioasa.

Pornind de la aceasta premisa, radiatoarele castiga o importanta tot mai mare prin design-ul lor individual. PURMO ofera in aceasta privinta cea mai buna alegere posibila. Prin forma si culoarea radiatorului, este redefinita si emisia de caldura; de la claritate pana la crearea unui corp de incalzire unic.

Pe langa formatul in plina schimbare, sunt stabilite in domeniul corpurilor de incalzire si cerintele privind suprafetele radiatoarelor personalizate.

PURMO se opune in totalitate la stabilirea unor limite: prin noul concept inovativ "plin de culoare" orice radiator PURMO Compact, PLAN, VERTICAL, DECORATIV sau PORT-PROSOP (cu exceptia modelului BANGA) poate fi personalizat in nuantele coloristice din paletarul de culori RAL, sau culori SPECIALE. Pot exista abateri de culoare datorita transpunerii in format electronic.

Pesonalizarea se excuta in 30 - 45 de zile lucratoare si creste costul cu 30% fata de pretul radiatorului de culoare alba.

Prospetimea culorii intr-o lume a caldurii.


  Alege culoarea caloriferului ideal camerei tale.

  Sunt interesat si vreau sa fiu contactat:

Nume*
Email*
Telefon*
Culoare*
Mesaj
Cod de securitate* minus 1 +   =
Campurile notate cu * sunt obligatorii